Betalingsvoorzieningen

Prijsbepaling
Met de gratis te downloaden Tikkie-app stuur je via WhatsApp een betaalverzoek naar vrienden en familie, waarmee zij eenvoudig het geld kunnen overmaken

Betalingswijze:
Uw betaling geschied bij de monteur en dient op èèn van de volgende wijze te worden voldaan:
– Per contante betaling
– Per tikkie of andere bankapp
– Per internetbankieren

 

No cure, no pay:
NoCureNoPayU hoeft de betaling niet te voldoen als de verstopping niet is verholpen met als uitzondering, indien er sprake is van de volgende problemen in of met de afvoer:
– Boomwortels
– Breuk in de afvoer
– Beton of ander soortgelijke substantie
– IJsvorming
– Verkeerd aangelegde afvoer

Prijsstelling:
PrijsstellingBij ons betaald u voor het reinigen van de afvoer een vast tarief dat telefonisch aan u wordt verteld. Indien er graafwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd om bij de afvoer te komen dan zal er voor die werkzaamheden extra kosten worden berekend op basis van een uurtarief van € 45,00 (ex btw). U betaaldt dan dus het verhelpen van de verstopping + graafwerkzaamheden.
Buiten de normale werktijden om (maandag t/m vrijdag 7.00-17.00) is er een aangepast tarief wat u telefonisch wordt verteld bij de afspraak.

Bij aanleg van een nieuwe riolering dan wel het repareren van een bestaande riolering zal een uurtarief worden gehanteerd van € 45,00 (ex btw). Ook zal er een 1 uur worden doorberekend als voorrijkosten, dit zal per dag èènmalig zijn.

Garantiebepalingen:
Op alle door Aquadrain Rioolbeheer ontstopte en gereinigde afvoeren geld een garantietermijn van 2 maanden. Binnen deze periode zal de afvoer kosteloos voor u worden gereinigd, echter als blijkt dat de afvoer verstopt zit binnen deze periode door de volgende omstandigheden is verstopt dan vervalt de garantie:
– Verzakking van de afvoer
– Breuk in de afvoer
– Ander soortgelijke defecten
– Verstoppingen veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of voorwerpen dan wel obstakels en substanties die niet in de afvoer behoren te worden afgevoerd in de riolering.
Verder kunt u onder het kopje “algemene voorwaarden” de aanvullende gegevens bekijken.